Nyheter

Håll dig uppdaterad. Här kan du läsa de senaste nyheterna från styrelsen om bland annat evenemang och vloggar. Flödet syns även på vår Facebook sida.

October 8, 2018

Nu är de äntligen här, bilderna från vårt introduktionskollo! 
Det kan komma att saknas några bilder, vilket kommer kompletteras efter hand.  Under kollot är det flera fotografer som fotar och sedan laddas detta upp på en  gemensam dropbox.

Vi hat försökt att följ...

September 7, 2018

Nu har alla nya studenter återvänt från ett underbart roligt kollo! 
Vi i OF har haft fantastiska dagar och det har varit så kul att få träffa er alla.  Kommande veckor är det era framtida faddrar i termin 3 som tar hand om er på eran Nollning. 

Se till att hänga m...

September 7, 2018

Vi på Odontologiska föreningen är glada att du ska bli del av vår fantastiska gemenskap. I och med din studiestart i Stockholm har du nu också chansen att vara en del av oss, något som kommer berika din studietid OCH studentliv. 

Här nedan finns mycket nödvändig infor...

May 15, 2018

Här finns bilder från den fantastiska Jubileumskvällen! 
Är det någon bild du vill ska tas ner var vänlig kontakta oss på
info@ofsthlm.se

https://drive.google.com/open?id=1cTlizgflOmHKlr_Y3KhEkfUYe1Gks4VE

March 4, 2018

För att välkomna alla utbytestudenter gick Pru tillsammans med Intu ihop och planerade en Welcome to sweden sittning. Det bjöds på smörgåsbord, spex om den svenska kulturen och quiz i vem som har bästa Sverige kunskapen. 

Bilder från kvällen hittar du här: 

https://drive...

March 4, 2018

Odontologiska Föreningen 130år 

Kära vänner av Odontologiska Föreningen

För 130 år sedan bildades vår förening i Berns lokaler i Stockholm. Detta vill vi fira med er genom att bjuda in till en storslagen fest, pompa och ståt den 28 april 18.30 i festliga Nalen.

Afton...

March 4, 2018

Styrelsen har gått igenom samtliga ansökningar för att välja ut det perfekta kollocrewet att välkomna våra nya studenter! Ett svårt och långdraget jobb. 
Alla som sökt kommer svar inom kommande veckan! 

Kollot hålls 26/8 - 29/8

March 4, 2018

För nionde året i rad hölls vår arbetsmässa aka Arbetsmarknadsdagen i ljusgården. 
Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som student att träffa företag, folktandvårder och kliniker. Mässan avslutades med eftermingel och ett liveband. 

Vill du se bilder från dagen? 

...

Please reload