Välkomna nya studenter

Vi på Odontologiska föreningen är glada att du ska bli del av vår fantastiska gemenskap. I och med din studiestart i Stockholm har du nu också chansen att vara en del av oss, något som kommer berika din studietid OCH studentliv. Här nedan finns mycket nödvändig information för dig som är ny student på tandläkar- och tandhygienistutbildningen!

Vi i OF vill ge dig det varmaste välkomnandet vi bara kan och det börjar med vårat introduktionskollo som hålls 27-29:e Augusti och drar igång direkt efter uppropet! Du har fått en inbjudan mailad till dig med information om vad som händer samt tips om vad du ska ha med dig.

Kollot är till för att ge dig som student bästa möjliga studiestart och lära känna dina nya kursare. Du får möjlighet att träffa studenter från äldre terminer och få svar på frågor om din utbildning, vara med på tävlingar, föreläsningar och sittningar! Efter ni har anlänt tillbaka från kollot kommer välkomstaktiviteter forsätta under era två första veckor på utbildningen. Dessa är lagda efter era lektioner och det är upp till varje student hur mycket man vill delta i. Schema för aktiviteterna är snart klart!


Utvalda inlägg
Senaste inlägg