Kollobilder

Nu är de äntligen här, bilderna från vårt introduktionskollo! Det kan komma att saknas några bilder, vilket kommer kompletteras efter hand. Under kollot är det flera fotografer som fotar och sedan laddas detta upp på en gemensam dropbox.

Vi hat försökt att följa alla önskemål ifall det är personer som önskar att ej vara med på bilder, hittar du trots allt någon bild du vill ska tas ner från sidan var god maila:

info@ofsthlm.se

KLICKA HÄR FÖR BILDER

Tips för vidare engagemang: Är du sugen att vara aktiv i nått av våra utskott, grupper eller lag? Ett bra första steg är att gå med i deras Facebookgrupper som du hittar! INFO - Informationsutskottet INTU- Internationella utskottet IDRU - Idrotsutskottet

PRU-Programutskottet UU- Utbildingsutskottet

NÄRU-Näringlivsutskottet MIMO- Miljömedvetna Odontologer KÄFTIS UNITED- fotbollslaget IBK KÄFTIS - Innebandylaget

CAVUM - skoltidningen


Utvalda inlägg
Senaste inlägg