top of page

Utskotten

Vill du engagera din inom föreningen? Här nedan kan du läsa om varje utskott och deras respektive fokusfrågor. Du kan engagera dig i så många utskott du vill. Det finns plats för alla. Kontakta utskottet som du är intresserat av att gå med i om du har ytterligare funderingar.

Utskotten: Text
Screenshot 2021-08-20 at 17.09.14.png
Image by Firmbee.com
IMG_5177.jpg

Idrottsutskottet

Vi ser till att det finns aktiviteter genom att arrangera idrottsdagar, spelkvällar, finansiera Korpenlag i fotboll och innebandy och mycket mer. Saknar du en sport - dina åsikter betyder mycket för oss! Gå med nu genom att skicka ett mail eller ansök direkt om medlemskap i vår facebookgrupp

Informationsutskottet

Vi jobbar med layout och design, ansvarar för skoltidningen, matrikeln, broschyrer, affischer och föreningens alla andra informationsplattformar. Intresserad av att gå med? Skicka ett mail eller ansök direkt om medlemskap i vår facebookgrupp.

Programutskottet

Vi anordnar sociala evenemang som vårbalen, sittningar, onsdags- och fredagspubar och mycket mer därtill.
 Intresserad av att gå med? Skicka ett mail eller ansök direkt om medlemskap i vår facebookgrupp.

Image by Priscilla Du Preez
Img_11.JPG
AMD.jpeg

Utbildningsutskottet

Vi jobbar med utbildningsfrågor. Via oss kan du bidra till en förbättrad utbildning! Du kan bland annat ansöka om att bli studentrepresentant i nämnder och organ på Ki. Intresserad av att gå med? Skicka ett mail eller ansök direkt om medlemskap i vår facebookgrupp.

Internationella utskottet

Vi sköter de internationella kontakterna. Vi anordnar volontärprojekt som Pambojda-puben, tar hand om utbytesstudenter som kommer till Ki och ordnar föreläsningar om internationalisering. Intresserad av att gå med? Skicka ett mail eller ansök direkt om medlemskap i vår facebookgrupp.

Näringslivsutskottet

Vi har kontakten med företagen. Vi arrangerar bland annat föreläsningar från företag och den årliga arbetsmarknadsdagen. Vi erbjuder dig möjligheterna att komma i kontakt med näringslivet redan under din studietid!  Intresserad av att gå med? Skicka ett mail eller ansök direkt om medlemskap i vår facebookgrupp.

Utskotten: Projects

Andra grupper

Förutom utskott så finns även grupper i kåren. Dessa är inriktade på vissa områden som inte kanske just ett utskott skulle täcka. Läs här och se om det vore något för dig.

Utskotten: Text
Utskotten: Projects
16602970_250014965440590_766279441377111482_n_edited.png

MIMO
(Miljömedvetna  Odontologer)

En klunga studenter
som jobbar med miljöutvecklingsarbete.
Vi vill öka
miljömedvetenheten hos studenter och personal på institutet.

bottom of page